Over ons

Wij zijn SolidBriQ: een financier van verhuurd vastgoed voor professionele beleggers. Ons product is uniek in hypothekenland door zijn hoge flexibiliteit, lage aflossingsdruk en mooie loyaliteitskorting. We bewegen met je mee, komen onze afspraken na en geven je alle ruimte om te groeien. Iets waar je als belegger tot nu toe alleen maar van kon dromen.

SolidBriQ is in 2020 opgericht door 4 ervaren ondernemers, met ieder hun eigen specialisatie. Samen kennen we alle kanten van de markt als geen ander en daardoor zijn onze processen goed gestroomlijnd en sluit onze dienstverlening en hypotheek beter aan bij jouw wensen.

Om je zo efficiënt en effectief mogelijk van dienst te zijn, werken we samen met een aantal partners die hun strepen op kredietacceptatie, lening-administratie en beheer ruimschoots verdiend hebben. Ze zijn uit hetzelfde hout gesneden als wijzelf: voorspelbaar en snel, met aandacht voor de specifieke situatie.

Als echte ondernemers denken we in oplossingen en omdat we een klein team zijn, kunnen we snel schakelen. Bij ons geen bureaucratie of lange beslistrajecten, maar snel duidelijkheid en antwoord op je vragen.

Dus ben je professioneel vastgoedbelegger en ben je op zoek naar een verhuurhypotheek die met je mee beweegt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Image
Ons motto? Wij zijn zó voorspelbaar dat je altijd weet waar je aan toe bent.
logo_white_background.png
The Rise        
Dr. Hub van Doorneweg 195
5026 RE Tilburg