De SolidBriQ ClassiQ Uitpondfinanciering

Voor sommige vastgoedbeleggers is een uitpondstrategie nu een aantrekkelijke optie geworden. En vaak niet alleen voor de vastgoed portefeuille die men al in bezit heeft, maar dit geldt vaak ook voor aan te kopen vastgoed portefeuilles.

Met dit in gedachten, hebben wij de SolidBriQ ClassiQ Uitpondfinanciering ontwikkelt – de ideale financiering voor vastgoedbeleggers die hun verhuurde woningen willen verkopen. Die verkoop kan aan de zittende huurder zijn, maar ook aan derden wanneer een huurcontract is opgezegd.

    Wat is de SolidBriQ ClassiQ Uitpondfinanciering?

    De SolidBriQ ClassiQ Uitpondfinanciering wordt alleen verstrekt op verhuurde woningen. Deze financiering is ontworpen voor eigenaren die de intentie hebben om de woningen te verkopen aan de huidige huurders of aan derden zodra de woning leeg komt. De voorwaarden van de SolidBriQ ClassiQ Uitpondfinanciering zijn extra aantrekkelijk en flexibel in geval van verkoop van een woning.

    Belangrijkste eigenschappen van de SolidBriQ ClassiQ Uitpondfinanciering

    • Geen boetes bij verkoop:
      • Géén exitfee of anti-speculatieboete
      • Géén boete (contante waarde) bij een lagere marktrente
    • Flexibele voorwaarden:
      • Looptijd: Van 1 tot 30 jaar, waardoor beleggers hun hypotheek perfect kunnen afstemmen op hun verkoopstrategie.
      • Rentevaste periodes: Van 1 maand variabel tot 5 jaar vast, inclusief een optie voor 3+2 jaar.
      • Combinatieopties: Meerdere rentevaste periodes kunnen binnen één hypotheek gecombineerd worden, wat extra flexibiliteit biedt.
    • Vrijval van Verkoopopbrengst: bij gedeeltelijke verkoop kan het pro rata deel van de verkoopwinst vrijvallen.
    • Aflossingsvrij: tot 75% LTV (Loan to Value)
    • Afsluitkosten: eenmalig v.a. 0,50% van de hoofdsom

    Doordat er geen boetes gelden bij verkoop, kan het meest aantrekkelijke rentepercentage worden gekozen. Ook al is de rentevaste periode veel langer dan de geplande uitpond / verkoopperiode. Met de keuze voor een rentevaste periode hoef je dus geen rekening te houden met het verwachte verloop van verkopen.

    Voorbespreekdesk
    van SolidBriQ

    Voor afwijkende financieringsaanvragen biedt SolidBriQ een speciale Voorbespreekdesk. Hier kunt u snel vernemen welke financieringsmogelijkheden wij bieden. Of het nu gaat om residentieel vastgoed, huisvesting voor arbeidsmigranten, kamerverhuur of combinatiepanden, met of zonder onze unieke Overstapservice of Meer Lenen Optie, de Voorbespreekdesk geeft snel inzicht en duidelijkheid.

    Heb je een uitdagende casus en ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij SolidBriQ? Stuur dan een casusbeschrijving naar voorbespreken@solidbriq.nl. Onze experts staan klaar om je te helpen en de beste financieringsoplossing te vinden voor jouw specifieke situatie.