Even voorstellen

Achter Van Steenveldt Vastgoedpartners staat Robert van Steenveldt, een man met een passie voor zowel zijn werk als zijn gezin. Als ervaren professional met een juridische achtergrond en een succesvolle carrière als directeur Projectfinanciering bij Bouwfonds Property Finance B.V., koos Robert in 2005 voor ondernemerschap en richtte hij zijn eigen bedrijf op.

Van Steenveldt Vastgoedpartners streeft ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor een breed scala aan vastgoedfinancieringsvraagstukken, met hoofdsommen van €100.000 tot €200 miljoen. Met een diepgaande kennis van de markt en een uitgebreid netwerk, fungeren ze als betrouwbare adviseur en sparringpartner voor hun klanten. Ze zijn dikwijls ook betrokken bij de aan- en verkoopbemiddeling van vastgoedtransacties, waardoor ze hun expertise op meerdere fronten kunnen inzetten.

Naast zijn streven naar zakelijk succes, geniet Robert van waardevolle momenten met zijn vrouw, drie studerende zoons en hun geliefde hond Bobbie. Robert heeft nog een droom: het verwerven van een familiewoning in het buitenland, bij voorkeur in Italië. Met zijn levenslustige en avontuurlijke geest blijft Robert streven naar het realiseren van zijn dromen, zowel op het gebied van vastgoed als daarbuiten.

Klantgericht leiderschap

Als je met Robert praat, voel je meteen zijn toewijding voor zijn klanten. Hij heeft bijna twee decennia lang gebouwd aan een bedrijf dat niet alleen vastgoedtransacties faciliteert, maar vooral ook duurzame relaties smeedt.

Ons doel is niet alleen om transacties te voltooien, maar om samen met onze klanten de beste oplossingen te vinden voor vastgoed (financierings) vraagstukken.”

Robert: “Wij zijn geen gewone vastgoedpartners, wij zijn ‘partners’ in de ware zin van het woord.

Het draait allemaal om partnerschap benadrukt Robert. Dit betekent dat hij altijd beschikbaar is, 24/7, en direct klantcontact onderhoudt. Het is cruciaal dat zijn klanten zich gesteund voelen en weten dat ze op hem kunnen rekenen. De betrokkenheid bij zijn klanten vormt de echte kern van zijn werk.

Deze toewijding aan klantrelaties komt ook tot uiting in de samenwerking met SolidbriQ, een geldverstrekker die Robert prijst vanwege hun proactieve benadering. “SolidbriQ probeert altijd een transactie te bewerkstelligen in plaats van te zoeken naar redenen om een zaak niet te doen,”. Dat is de mentaliteit die we waarderen – het vinden van oplossingen in plaats van obstakels.

Deze benadering van samenwerking heeft geleid tot diverse succesvolle financieringen, vooral met private beleggers die hun portefeuilles willen uitbreiden. Robert benadrukt het belang van flexibiliteit, creativiteit en betrouwbaarheid – eigenschappen die hij weerspiegeld ziet in de werkwijze van SolidbriQ. En het stopt daar niet. Robert is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zijn klanten te ondersteunen. Hij prijst de innovatieve producten van SolidbriQ, zoals de Solid-BreaQ rente en bouwfinancieringen, die hem helpen bij het vinden van oplossingen voor gevarieerde financieringsvraagstukken.

Van Steenveldt Vastgoedpartners breidt zijn grenzen uit

Robert kijkt ook naar de toekomst. Met een recente investering in een woontoren in Rotterdam, breidt Van Steenveldt Vastgoedpartners zijn activiteiten uit naar deze bruisende stad. Het is een stap die niet alleen het bedrijf verder brengt, maar ook de klanten in Rotterdam en omgeving nog beter kan bedienen.

Voor Robert van Steenveldt draait alles om relaties – of het nu gaat om zijn klanten, zijn partners of zijn eigen familie. Zijn toewijding aan het opbouwen van duurzame banden is de kern van zijn succes in de vastgoedwereld. En met een partner als van Steenveldt Vastgoedpartners aan je zijde, lijkt de toekomst alleen maar rooskleuriger te worden.

Kom in contact

Wil je meer weten over Van Steenveldt Vastgoedpartners? Neem dan een kijkje op hun website: www.vastgoedpartners.com