Samenwerken

SolidBriQ werkt met de beste financieel adviseurs en taxateurs. Alleen zo kunnen we ons proces efficiënt houden en onze beloften nakomen. Daarom vragen we van onze partners dezelfde kwaliteit als we onszelf opleggen. Verder geloven we in een intensieve samenwerking, om voor beide partijen het onderste uit de kan te halen. Daarom hebben we een strikt aanstellingsbeleid en evalueren we de samenwerking elk kwartaal.

Voel je je aangesproken? Lees dan vooral verder!

Voor adviseurs

Met goede adviseurs die gespecialiseerd zijn in vastgoedfinancieringen, gaan wij graag een rechtstreekse aanstelling aan. Dat geldt ook voor adviseurs die met grote regelmaat vastgoedfinancieringen sluiten. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking en val jij in de hiervoor beschreven doelgroep? Stuur ons dan een verzoek naar info@solidbriq.nl of bel ons op 085-8200003

Af en toe samenwerken?

Ook helemaal welkom natuurlijk. Maar dan wel via een gespecialiseerde tussenschakel. Wij gaan samenwerken met:

Loyalty programma voor adviseurs

Goede en intensieve samenwerkingen leiden volgens ons tot meer efficiency. En die waardering spreken we niet alleen uit, die zetten we ook om in klinkend voordeel. Ieder kwartaal krijg je als aangesloten intermediair een kortingsbudget dat je kan gebruiken om je klanten een rentekorting te geven. De hoogte van het budget is afhankelijk van de financieringen die het vorige kwartaal zijn gepasseerd. Zo belonen we een goede samenwerking en kun je als adviseur weer iets extra’s betekenen voor je volgende klant!

logo_white_background.png
The Rise        
Dr. Hub van Doorneweg 195
5026 RE Tilburg