SolidBriQ breidt samenwerking verder uit met IBD Nederland

SolidBriQ breidt samenwerking verder uit met IBD Nederland

Een waardevolle toevoeging aan het bestaande distributienetwerk

Tilburg, 3 mei 2021 - SolidBriQ breidt haar samenwerking met service providers verder uit door een samenwerking aan te gaan met IBD Nederland. Vorige week werd al bekend gemaakt dat VCN HypotheekService als eerste service provider een samenwerking met SolidBriQ is aangegaan.

Door de samenwerking met IBD Nederland hebben intermediairs volgens Jeroen Walhout, commercieel directeur bij SolidBriQ, nu ook een keuze via welke service provider zij toegang willen tot de producten van SolidBriQ. “Wij zijn echt blij met deze samenwerking met IBD Nederland. Dit is volledig in lijn met ons distributiebeleid. Intermediairs die minder vaak klanten bedienen in de professionele verhuurmarkt willen wij graag via service providers bedienen. Maar dan wel alleen via service providers die ook kennis van zaken hebben. En dus waarde toevoegen voor het intermediair en voor ons. IBD Nederland is gespecialiseerd in zakelijke financieringen. Zij beschikken over de kennis en kunde van de vastgoedmarkt die nodig is om complexere financieringsvraagstukken te begeleiden. Door met meerdere service providers samen te werken, heeft het intermediair nu ook wat te kiezen.”

Rogier Iding, partner IBD Nederland: “In tegenstelling tot veel andere service providers in de intermediaire markt, zijn wij echt gespecialiseerd op zakelijke financieringen. Met een zwaartepunt voor vastgoed. Door onze specialisatie, zijn wij in staat om intermediairs te helpen bij het onderbrengen van complexere financieringen. Daarvoor werken wij samen met veel verschillende aanbieders. De woningverhuurhypotheek van SolidBriQ is daar een welkome aanvulling op. Met de uitstekende voorwaarden en aantrekkelijke tarieven kan hun product voor veel van onze aanvragen de juiste oplossing zijn. En het feit dat SolidBriQ maatwerk kan leveren past ook heel goed bij ons. Immers, geen enkele aanvraag is hetzelfde.”

IBD Nederland biedt naast een uitgebreid assortiment voor woningverhuurhypotheken (But to let voor professionals) ook oplossingen voor projectontwikkeling, aankoop en nieuwbouw financieringen evenals financieringen voor CRE bedrijfspanden en financieringen voor eigen gebruik. Daarnaast worden intermediairs ondersteund door een voorbespreekdesk. De IBD Academy voorziet het intermediair van relevante opleiding. IBD Nederland vindt het belangrijk dat ondernemers op de juiste wijze geïnformeerd en gefinancierd worden. En dat zij inzicht hebben in de keuze die zij maken bij het financieren van hun bedrijf of vastgoedpropositie.

Over SolidBriQ

SolidBriQ is een Nederlandse hypotheekaanbieder van woningverhuurhypotheken voor de professionele vastgoedbelegger. SolidBriQ verstrekt hypotheekoplossingen voor de aankoop, verduurzaming, verbouwing en herfinanciering van verhuurde woningen. Flexibiliteit en maatwerk staan hoog in het vaandel. SolidBriQ biedt dan ook aantrekkelijke voorwaarden en een efficiënt hypotheekproces. De hypotheken van SolidBriQ zijn verkrijgbaar via een geselecteerd aantal gespecialiseerde vastgoed intermediairs en service providers met een specialisme op het gebied van woningverhuurhypotheken.

Contactpersoon SolidBriQ: Jeroen Walhout – +31(6) 533 672 46 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo_white_background.png
The Rise        
Dr. Hub van Doorneweg 195
5026 RE Tilburg