SolidBriQ start samenwerking met VCN HypotheekService

SolidBriQ start samenwerking met VCN HypotheekService - Een waardevolle toevoeging aan het bestaande distributienetwerk.

PERSBERICHT SOLIDBRIQ – 28 april 2021, Tilburg

Na een succesvolle pilot met 25 vastgoed intermediairs, gaat SolidBriQ haar distributiekanaal vanaf deze week verder uitbreiden. Naast de aansluiting van nieuwe gespecialiseerde vastgoed adviseurs, wordt nu ook een samenwerking aangegaan met VCN HypotheekService.

VCN HypotheekService is volgens Jeroen Walhout, commercieel directeur bij SolidBriQ, een waardevolle toevoeging op het bestaande distributienetwerk. “Wij zijn zeer blij met deze samenwerking met VCN. Dit past uitstekend in de manier hoe wij de markt willen bedienen. Omdat wij een efficiënt proces willen waarborgen, konden tot nu toe alleen gespecialiseerde vastgoed adviseurs, die intensief met ons willen samenwerken, zich rechtstreeks bij ons aansluiten. Door de samenwerking met VCN HypotheekService komt onze unieke verhuurhypotheek nu ook beschikbaar voor intermediairs die minder vaak klanten bedienen in de professionele verhuurmarkt. Maar doordat deze intermediairs ondersteund worden door de gespecialiseerde verhuurdesk van VCN HypotheekService, en SolidBriQ alleen via deze verhuurdesk de aanvragen afwikkelt, blijft ons efficiënte proces toch gewaarborgd. En intermediairs die dus niet bij ons een rechtstreekse aanstelling kunnen krijgen, kunnen nu dus toch via VCN HypotheekService een hypotheek bij SolidBriQ regelen.”

Harrie-Jan van Nunen, directeur VCN HypotheekService: “Vanuit de bij ons aangesloten intermediairs komt steeds vaker de vraag naar oplossingen voor verhuurhypotheken naar voren. Dat blijkt ook wel uit de massaal gevolgde masterclass die wij begin dit jaar hebben gegeven. Met de opzet van onze verhuurdesk heeft VCN HypotheekService vroegtijdig ingespeeld op de groeiende vraag. We zijn dan ook blij dat we ons assortiment per heden kunnen uitbreiden met de unieke verhuurhypotheek van SolidBriQ. De SolidBriQ woningverhuurhypotheek is echt onderscheidend in de markt van professionele vastgoed beleggers; je kunt tot wel 85% van de marktwaarde lenen, waarvan maar liefst 75% van de marktwaarde aflossingsvrij mag zijn. En met de mogelijkheid om de hypotheek tussentijds te verhogen, een verhuisregeling, ruime acceptatienormen en mogelijkheden voor maatwerk, is dit een welkome aanvulling op ons assortiment. Wij verwachten veel van deze samenwerking.”

VCN HypotheekService is de koepelorganisatie van hypotheekformules United Capital, De Financiële Makelaar en Financieel Support Nederland. VCN biedt oplossingen op het gebied van hypotheken, financieringen, bankgaranties en inkomensanalyses. 

Over SolidBriQ

SolidBriQ is een Nederlandse hypotheekaanbieder van woningverhuurhypotheken voor de professionele vastgoedbelegger. SolidBriQ verstrekt hypotheekoplossingen voor de aankoop, verduurzaming, verbouwing en herfinanciering van verhuurde woningen. Flexibiliteit en maatwerk staan hoog in het vaandel. SolidBriQ biedt dan ook aantrekkelijke voorwaarden en een efficiënt hypotheekproces. De hypotheken van SolidBriQ zijn verkrijgbaar via een geselecteerd aantal gespecialiseerde vastgoed intermediairs en service providers met een specialisme op het gebied van woningverhuurhypotheken.

 

Noot voor de redactie:

Contactpersoon SolidBriQ: Jeroen Walhout – +31(6) 533 672 46 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

logo_white_background.png
The Rise        
Dr. Hub van Doorneweg 195
5026 RE Tilburg